Vepřové plecko s kostí a kolenem a nožičkou

Vepřové plecko s kostí kolenem a nožičkou
Vepřová plec má v kulinářství velmi široký záběr. Dá se vařit, dusit, péct, smažit, udit i sušit. Plec se dělí na plochou (loupanou) plec, která je skvělá třeba na guláš. Kulatou plec, té se říká také falešná svíčková a můžeme z ní udělat třeba přírodní plátky a řízky. Nakonec na velkou plec, která je skvělá na pečení vcelku. Koleno je tučnější maso hodící se především na pečení vcelku či ovar. Nožičky se dají péct, grilovat, dá se z nich dělat sulc nebo je můžeme usušit jako laskominku pro psa.

94 

Cena je za kg, do košíku přidávejte po 100gr

"Sdílej maso"

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email