jehněčí hřebínek s kostí

JEHNĚČÍ HŘEBÍNEK S KOSTÍ
Jehněčí hřebínek je bez debat nejlepší kus mladé ovečky, který můžete sehnat. Dostal svůj název opravdu kvůli podobnosti hřebínku. Představte si nerozdělenou jehněčí kotletku s ponechanými kousky žeberních kostí a hned je to jasné. Toto maso pochází z obou stran páteře a není téměř namáhané, takže je krásně křehké. Doporučuje se péct nebo vařit tak, aby bylo vevnitř ještě růžové. Nejoblíbenější a nejlepší způsob, jakým můžete hřebínek upravit je jednoznačně pečení, ale jestli z jakéhokoli důvodu nechcete nebo nemůžete péct, vaření je taky možnost.

499 

Cena je za kg, do košíku přidávejte po 100gr

"Sdílej maso"

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email